Etableret i år 1969​

Alt inden for tømrer og snedker​

Eget maskinværksted​

Stor og fast kundekreds​

​Ring os op:​ ​20 44 55 71

​Kontaktinfo

Lem Tømrer og Snedkerforretning A/S

Adresse: Ringvej 4, 7860 Spøttrup

Telefon: 20 44 55 71

E-mail: finn@lemtoemrer.dk

Renovering af sommerhus og helårsbolig i højeste kvalitet

Hos Lem Tømrer- og Snedkerforretning tilbyder vi omfattende renovering af sommerhus, helårsbolig og facade, som både kan sænke din elregning og udnytte pladsen i din bolig bedre. 

Vi står for renoveringsprojekter for en lang række kunder i Spøttrup, Skive og omegn, og vores kunder er både private og erhvervskunder. 


Tæt dialog under hele forløbet

For os er det vigtigste, at du får det resultat, som du bliver glad for, og vi er bevidste om, at det inden en renovering af sommerhus eller helårsbolig nogle gang kan være svært at forestille sig præcist, hvordan det endelige resultat bliver.


Derfor er vi i tæt dialog med dig fra start til slut, så vi sikrer, at boligen bliver lige præcis sådan, som du har brug for, og som du ønsker.


En større renovering af sommerhus eller helårshus med nøje udvalgte byggematerialer kan ændre husets oprindelige stil og arkitektur, hvis du ønsker dette.

I fællesskab taler vi om valg af materialer, og hvordan du får den mest attraktive og energivenlige renovering. Vi tilbyder desuden også mindre tilbygninger.


Få styr på din varmeregning med en renovering af sommerhus

For mange kan der være rigtigt mange penge at spare ved at vælge en renovering af sommerhus. Med vores hjælp og de rette materialer kan du sænke din el- og varmeregning, så du kan bruge pengene et andet sted. Det gør vi eksempelvis ved udskiftning eller renovering af tag, facade, vinduer og døre, hvor vi selvfølgelig koordinerer med dig, så du får den løsning, der kan betale sig bedst for dig.

Skal vi varetage din opgave hos os?

​Så ring til Lem Tømrer- og Snedkerforretning på telefon 20 44 55 71 og få en snak om, hvilken type renovering af sommerhus, der er den rigtige for dig. Du kan også sende os en e-mail på finn@lemtoemrer.dk. Vi står også altid klar til høre om dit boligprojekt og svare på spørgsmål.

Firmanavn & CVR​

Lem Tømrer og Snedkerforretning A/S

CVR: ​26664365

Kontakt os

Telefon: 20 44 55 71

E-mail: finn@lemtoemrer.dk