Renovering af sommerhus og helårsbolig i højeste kvalitet

Hos Lem Tømrer- og Snedkerforretning tilbyder vi omfattende renovering af sommerhus, helårsbolig og facade, som både kan sænke din elregning og udnytte pladsen i din bolig bedre.

Vi står for renoveringsprojekter for en lang række kunder i Spøttrup, Skive og omegn, og vores kunder er både private og erhvervskunder.


Tæt dialog under hele forløbet

For os er det vigtigste, at du får det resultat, som du bliver glad for, og vi er bevidste om, at det inden en renovering af sommerhus eller helårsbolig nogle gang kan være svært at forestille sig præcist, hvordan det endelige resultat bliver.


Derfor er vi i tæt dialog med dig fra start til slut, så vi sikrer, at boligen bliver lige præcis sådan, som du har brug for, og som du ønsker.


En større renovering af sommerhus eller helårshus med nøje udvalgte byggematerialer kan ændre husets oprindelige stil og arkitektur, hvis du ønsker dette.

I fællesskab taler vi om valg af materialer, og hvordan du får den mest attraktive og energivenlige renovering. Vi tilbyder desuden også mindre tilbygninger.


Få styr på din varmeregning med en renovering af sommerhus

For mange kan der være rigtigt mange penge at spare ved at vælge en renovering af sommerhus. Med vores hjælp og de rette materialer kan du sænke din el- og varmeregning, så du kan bruge pengene et andet sted. Det gør vi eksempelvis ved udskiftning eller
20 44 55 71 og få en snak om, hvilken type renovering af sommerhus, der er den rigtige for dig. Du kan også sende os en e-mail på finn@lemtoemrer.dk. Vi står også altid klar til høre om dit boligprojekt og svare på spørgsmål.

Indhent tilbud

Kontakt os via formularen og få et uforpligtende 

tilbud på din opgave

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

1​

Kontakt os gennem formularen, hvis du ønsker et tilbud fra os på dit projekt.​

2

Vi indberetter din opgave og bestiger den, hvor vi udregner et tilbud til dig. ​

3

Herefter godkender du tilbuddet, og vi vil kunne gå i gang med opgaven.​

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Lem Tømrer og Snedkerforretning A/S

Ringvej 2, 4,7860 Lem

CVR: 26664365

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 44 55 71

E-mail: finn@lemtoemrer.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

​Vores tømrerfirma er oprindeligt fra 1969, og er i dag ejet af tømrermester Finn Hansen, der i 2006 overtog virksomheden efter sin far, Knud Hansen.