Etableret i år 1969​

Alt inden for tømrer og snedker​

Eget maskinværksted​

Stor og fast kundekreds​

​Ring os op:​ ​20 44 55 71

​Kontaktinfo

Lem Tømrer og Snedkerforretning A/S

Adresse: Ringvej 4, 7860 Spøttrup

Telefon: 20 44 55 71

E-mail: finn@lemtoemrer.dk

Zinktagrender repareres og monteres

​Har du problemer med dit tag, eller drømmer du om et helt nyt? Hos Lem Tømrer- og Snedkerforretning har vi specialiseret os i reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner. Derudover arbejder vi meget med zinktagrender og zinkbeklædning, da det både er rigtigt pænt og yderst praktisk. Vi arbejder primært i lokalområdet, som er Skive, Lem og Struer.

Spar tid med zinktagrender

Langt de fleste boligejere kender til, at det ofte kan være svært at finde tid til at holde sit hus, og når det ikke bliver gjort skaber det en lang række af problemer.  

​Derfor anbefaler vi zinktagrender og zinkbeklædning, da det er er vedligeholdelsesfrit, og dermed sparer dig en masse tid, som du kan bruge på noget andet. Samtidigt er det en rigtig pæn løsning, der ofte faktisk bliver endnu pænere med tiden. Desuden har zinktagrender en rigtig god holdbarhed.

Skal vi hjælpe dig?

Går du med et tagprojekt i maven eller er du interesseret i at høre mere om zinktagrender, så skal du bare ringe til os på telefon 97 56 81 71 eller sende os en e-mail: finn@lemtoemrer.dk. Vi glæder os til at rådgive og vejlede dig, så du kan få forløst dine boligdrømme.

Firmanavn & CVR​

Lem Tømrer og Snedkerforretning A/S

CVR: ​26664365

Kontakt os

Telefon: 20 44 55 71

E-mail: finn@lemtoemrer.dk