Zinktagrender repareres og monteres

​Har du problemer med dit tag, eller drømmer du om et helt nyt? Hos Lem Tømrer- og Snedkerforretning har vi specialiseret os i reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner. Derudover arbejder vi meget med zinktagrender og zinkbeklædning, da det både er rigtigt pænt og yderst praktisk. Vi arbejder primært i lokalområdet, som er Skive, Lem og Struer.

Spar tid med zinktagrender

Langt de fleste boligejere kender til, at det ofte kan være svært at finde tid til at holde sit hus, og når det ikke bliver gjort skaber det en lang række af problemer.

Derfor anbefaler vi zinktagrender og zinkbeklædning, da det er er vedligeholdelsesfrit, og dermed sparer dig en masse tid, som du kan bruge på noget andet. Samtidigt er det en rigtig pæn løsning, der ofte faktisk bliver endnu pænere med tiden. Desuden har zinktagrender en rigtig god holdbarhed.

Skal vi hjælpe dig?

Går du med et tagprojekt i maven eller er du interesseret i at høre mere om zinktagrender, så skal du bare ringe til os på telefon 20 44 55 71eller sende os en e-mail: finn@lemtoemrer.dk. Vi glæder os til at rådgive og vejlede dig, så du kan få forløst dine boligdrømme.

Indhent tilbud

Kontakt os via formularen og få et uforpligtende 

tilbud på din opgave

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

1​

Kontakt os gennem formularen, hvis du ønsker et tilbud fra os på dit projekt.​

2

Vi indberetter din opgave og bestiger den, hvor vi udregner et tilbud til dig. ​

3

Herefter godkender du tilbuddet, og vi vil kunne gå i gang med opgaven.​

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Lem Tømrer og Snedkerforretning A/S

Ringvej 2, 4,7860 Lem

CVR: 26664365

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 44 55 71

E-mail: finn@lemtoemrer.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

​Vores tømrerfirma er oprindeligt fra 1969, og er i dag ejet af tømrermester Finn Hansen, der i 2006 overtog virksomheden efter sin far, Knud Hansen.