Udskiftning af vinduer og døre udføres

Vinduer og døre er et element, der ofte optager mange boligejere. De skal understøtte og bidrage til husets stil, være i de rette materialer og ikke mindst være energibesparende.

Hos Lem Tømrer og Sn​edkerforretning er vi eksperter på området, herunder i reparation og udskiftning af vinduer og døre for kunder i Skive, Spøttrup og omegn. Vi sørger for, at du får lige præcis de nye vinduer og døre, der er behov for i dit hjem.

Udskiftning af døre og reparationer på dine præmisser

Der er rigtigt mange muligheder i forbindelse med en udskiftning af døre og vinduer, og derfor rådgiver vi dig med udgangspunkt i din specifikke bolig og dine behov. Vi siger aldrig nej til en god udfordring, og har du specielle ønsker til eksempelvis indvendige døre, eller vinduer efter mål, er vi sikre på, at vi nok skal finde en løsning.

Vi har og kan skaffe elementer fra langt de fleste leverandører, og er det stadig ikke lige dem, du leder efter, så tilbyder vi også at specialfremstille på vores værksted. Hvis ikke det er nødvendigt med en udskiftning af vinduer og døre, kan vi også hjælpe med en reparation af de eksisterende, så du undgår at skulle betale for nye døre og vinduer.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Det er svært at give den nøjagtige pris på hvad montering af vinduer vil koste, da flere faktorer, såsom opgavens størrelse og valg af materialer og fabrikat, kan spille ind. I nogle tilfælde kan det smarteste faktisk være at restaurere de gamle vinduer og døre, i stedet for at udskifte. Ved at restaurere kan vi energioptimere, og med vores gode priser, er det ofte billigere end en udskiftning af døre og vinduer.


Så hvis der ikke er tale om en stor skade eller et ønske om et nyt look til huset, så kan denne løsning med reparation af vinduer og døre være en god og billig ide.

Få en billig udskiftning af vinduer og døre

Vi står altid klar til at guide og vejlede, så du kan få den rette løsning til dit hjem. Vores tømrere og snedkere har stor erfaring inden for montering af døre og vinduer, og vil hellere en gerne tilbyde dig et godt tip.

Kontakt os på telefon 20 44 55 71 eller e-mail finn@lemtoemrer.dk, så giver vi gerne et godt og uforpligtende tilbud på reparation eller udskiftning af døre og vinduer.

Indhent tilbud

Kontakt os via formularen og få et uforpligtende 

tilbud på din opgave

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

1​

Kontakt os gennem formularen, hvis du ønsker et tilbud fra os på dit projekt.​

2

Vi indberetter din opgave og bestiger den, hvor vi udregner et tilbud til dig. ​

3

Herefter godkender du tilbuddet, og vi vil kunne gå i gang med opgaven.​

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Lem Tømrer og Snedkerforretning A/S

Ringvej 2, 4,7860 Lem

CVR: 26664365

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 44 55 71

E-mail: finn@lemtoemrer.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

​Vores tømrerfirma er oprindeligt fra 1969, og er i dag ejet af tømrermester Finn Hansen, der i 2006 overtog virksomheden efter sin far, Knud Hansen.